21 Ιαν 2016

Άτυπη κόντρα Αλέγκρι-διοίκησης για τον Κάσερες

Ενδιαφέρον έχει το πώς θα εξελιχθεί το θέμα του Μάρτιν Κάσερες αφού φέρεται να ετοιμάζει πρόταση η Ρόμα.

Ο Ουρουγουανός, για διάφορους λόγους, φέρεται να είναι κοντά στην έξοδο του από την Γιουβέντους αφού δεν φαίνεται να προχωράει το θέμα της ανανέωσης του. Με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι, αν οι μπιανκονέρι θέλουν να μην τον χάσουν ως ελεύθερο θα πρέπει να τον πουλήσουν κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου αλλά κάτι τέτοιο δεν δείχνει να το θέλει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής δήλωσε μετά το ματς με την Λάτσιο, σε όλα τα Μέσα στα οποία μίλησε, ότι έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες που είχαν παίξει λιγότερο και έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Κάσερες.

«Πήρα σημαντικές απαντήσεις σήμερα από τον Μάρτιν, τόσο σε ό,τι αφορά την φυσική κατάσταση όσο και αγωνιστικά. Είναι σημαντικό γιατί είναι ένας παίκτης που θα χρειαστούμε» είπε ο Αλέγκρι και αυτό προφανώς σημαίνει ότι θέλει την παραμονή του Μάρτιν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Το να εξαντλήσει το συμβόλαιο του και όχι να φύγει στα μέσα της σεζόν θέλει και ο ίδιος ο Κάσερες σύμφωνα με όσα έγραφαν οι εφημερίδες τις τελευταίες μέρες αλλά από το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφόρησαν σενάρια για ενδιαφέρον της Ρόμα.

Και αυτά τα σενάρια λένε ότι οι τζαλορόσι δεν θέλουν να περιμένουν ως το καλοκαίρι αλλά θέλουν να τον αποκτήσουν τώρα και γι' αυτό τις προσεχείς ημέρες θα καταθέσουν πρόταση.

Το Σάββατο, πάντως, θα είναι στην Ιταλία ο μάνατζερ του, πρώην επιθετικός των Γιουβέντους και Ρόμα, Ντανιέλ Φονσέκα. Και την Κυριακή θα είναι στο Τορίνο και ο Βάλτερ Σαμπατίνι για το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου