24 Ιαν 2016

«Λατρεία» Μαρότα για Αλέγκρι και τι θα γίνει με τα τρία συμβόλαια που λήγουν

Ο Μπέπε Μαρότα ρωτήθηκε για πολλά πριν το ματς τη Ρόμα. Από το θέμα προπονητή μέχρι ποδοσφαιριστές που έχει ήδη η ομάδα αλλά και πιθανή ενίσχυση. Άκρως ενδιαφέροντα όσα είπε…

Σχετικά με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους είπε: «Είναι ένας ταλαντούχος προπονητής, με μεγάλη δημοτικότητα. Είμαστε χαρούμενοι που έχει αναλάβει αυτόν τον ρόλο, παρά το κακό ξεκίνημα φέτος».

Πριν δύο εικοσιτετράωρα, δημοσιεύματα ήθελαν τον Αλέγκρι να δέχεται πρόταση από την Τσέλσι. Τι λέει η πλευρά της Γιουβέντους; «Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του και θέλουμε να προχωρήσουμε μαζί. Έχει δημιουργηθεί μια ιδανική σχέση μεταξύ του προπονητή και της ομάδας», είπε ο Μαρότα.

Να σημειωθεί πως ο τεχνικός διευθυντής των μπιανκονέρι σπάνια μιλάει με τέτοια λόγια για προπονητή. Κρατάει πιο χαμηλούς τόνους, τις ισορροπίες δηλαδή. Πιο εύκολα αποθεώνεις έναν ποδοσφαιριστή, παρά έναν κόουτς.

Για τον Πογκμπά και τον Ντιμπάλα, τα δύο δυνατότερα χαρτιά της ομάδας, ο Μαρότα είπε: «Πογκμπά και Ντιμπαλά είναι δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Είμαστε ευχαριστημένοι που τους έχουμε στην ομάδα και αποτελούν δύο σημαντικά στοιχεία για τον σύλλογο. Είναι θεαματικοί παίκτες και θέλουμε να τους κρατήσουμε».

Ο Μαρότα μίλησε και για τα τρία συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. «Υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν σε λίγους μήνες. Κάσερες, Εβρά και Μπαρτσάλι. Εχουμε την σχετική έκθεση για τον καθέναν και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί τι είναι καλύτερο για όλους. Πρόκειται για τρεις επαγγελματίες που έχουν προσφέρει στην ομάδα και θα αξιολογηθεί η κατάστασή τους. Ένα είναι σίγουρο: ο Κάσερες δε θα φύγει τον Ιανουάριο».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις, λίγο πολύ επανέλαβε ό,τι έχει πει το τελευταίο διάστημα: «Έχουμε μια μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και να επιλέγουμε παίκτες. Οι στόχοι μας δεν είναι διαθέσιμοι στα μέσα της σεζόν και δεν έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη από μεταγραφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου