4 Ιαν 2016

Η φωτογραφία του Ανιέλι και η ατάκα που ξεσήκωσε τους οπαδούς

Ο Αντρέα Ανιέλι πόσταρε μια φωτογραφία με το νέο αμόρε, πέταξε και μια ατάκα και ακολούθησε ένας χαμός στα σχόλια.

Ο πρόεδρος πέρασε αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη παρέα με την Ντενίζ Ακαλίν, τη νέα του σύντροφο. Τα περιοδικά της Ιταλίας υποστηρίζουν ότι ο Ανιέλι έχει τρελαθεί με την Τουρκάλα και ο ίδιος ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία τους, με την ατάκα: «2016... Οταν όλα θα γίνουν δυνατά (πιθανά)».



Αυτή η φράση είχε ως αποτέλεσμα ο λογαριασμός του προέδρου να βομβαρδιστεί από σχόλια οπαδών, οι οποίοι του έλεγαν πως αφού όλα είναι δυνατά μέσα στο 2016 θέλουν τον ένα ή τον άλλον παίκτη. Κάποιος, μάλιστα, έγραψε προς τον πρόεδρο ότι «δεν θέλουμε την Τουρκάλα αλλά τον Τούρκο», αναφερόμενος στον Γκουντογκάν της Ντόρτμουντ.

Οπως και να έχει, ο Ανιέλι έχει λόγους για να είναι ανεβασμένος αυτη την περίοδο ενώ ευχάριστα είναι τα νέα και από το μέτωπο της FIFA, αν σκεφτούμε ότι ο Σαλμάν Μπιν Ιμπραΐμ Αλ-Καλίφα, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Μπαχρέιν και μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, είπε σε συνέντευξη του ότι στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να παρακολουθεί τους αγώνες της Γιουβέντους.

Υπάρχουν καλές σχέσεις με την οικογένεια Ανιέλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου